företagsmäklare stockholm

Sth logga

Italiensk restaurang utmärkt läge Behrns Arena!

Pris: 800 000 SEK
Fräscha restaurang PapàPino med ett utmärkt läge ett stenkast från Behrns Arena, Örebro!

Läge/Namn:
Namn: PapàPino
Adress: Engelbrektsgatan 45
Postadress: 702 13 Örebro
Område: Örebro
Bolag: Papapino Rest. Örebro AB

Org. nr: 559240-9311

Ekonomi:
Pris: 800 000 kr
Omsättning: 2 325 818  kr netto år
Överlåtelseform: Inkråm eller Bolag

Lokal:
Hyra: 40 805  kr/m netto
Hyresvärd: Privat
Hyresgaranti: Ja, kommer att begäras 
Ventilation: Godkänd stek
Fettavskiljare:  Ja
Gas:  Nej
Yta: 171 kvm
Sittplatser: 40 inne 50 ute
Alkohol: Ja
Bryggeriavtal: Spendrups
Inventarier:  Mycket bra skick
Verksamhet: Italienskt
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån. Stängt
Tis-Tor 17:00-21:00 
Fre. 17:00-23:00  
Lör. 12:00-23:00
Sön. 12:00-20:00

                    

PapàPino grundades 2022 och revolutionerar hur folk äter och upplever mat. Restaurangen har tagit inspiration från Sveriges första italienska kock, Pino. Restaurangen inbjuder en mysig och säker miljö omringad av en härlig fine dining upplevelse som får gästen att vilja komma tillbaka.

Köket är från 2022 och i mycket gott skick. Här finns all tänkbar restaurangutrustning med gott om förvaring för att kunna restaurangmat på högsta nivån med en stor kapacitet.

Behöver ni hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Man bör kunna finansiera minst hälften av köpeskillingen med eget kapital om en finansieringslösning ska vara aktuell. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder  PapàPino

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till  PapàPino


GPS
WGS84: N 59° 16.0142', E 15° 13.7504'
Decimal: 59.2669, 15.2292

Länkar till andra sidor för  PapàPino

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Video

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.