företagsmäklare stockholm

Sth logga

Restaurang AAA läge Lund!

Pris: Bästa bud
Torgläge med uteservering och innegård!

Läge/Namn:
Namn: Dubbel Dubbel
Adress: Bangatan 4
Postadress: 222 21 Lund
Område: Lund
Startår: 2021
Bolag: Dubbel Dubbel Bangatan AB
Org.nr:  559296–1550
Ekonomi:

Pris: Bästa bud
Omsätt: 6 550 000 Kr netto 2023
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Bolag/Inkråm

Lokal:
Hyra:  90 804 Kr/m netto 
Kontrakt tom: 2028-02-29.
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Kan kommas att begäras
Ventilation: Godkänd för stek
Fettavskiljare: Ja
Gas: nej
Yta: 290 kvm
Sittplatser:  114 inne 30 ute  gård 22
Alkohol: Ja
Inventarier: Mycket gott skick
Verksamhet: Restaurang
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån-Stängt
Tis-Tor 17:00-22:00
Fre 16:00-23:00 Lör- 12:00-23:00
Sön- 17:00-22:00


                    

Stilfull restaurang i toppen läge med i centrala Lund.Nu finns möjlighet att förvärva en restaurang i toppen läge i centrala Lund. Nuvarande ägare driver restaurangen med asiatiskt koncept. Bangatan i Lund är en välbesökt knutpunkt och mötesplats där pulsen är hög och med stort utbud av både restauranger och caféer. Restaurangen på 290 kvm har högt till tak med stora fönster och är välplanerad med stilfull och påkostad inredning med plats för 114 matgäster inomhus, här finns även en uteservering med plats för ca 30 gäster.

Restaurangen har även en populär och omtyckt innegård med plats för ytterligare 22 gäster. Restaurangen är fullt utrustad med mycket bra restaurangmaskiner med god produktionskapacitet. Här finns även bra lagerutrymme med kylrum och omklädningsrum i källare. Möbler samt övriga inventarier är i mycket gott skick och av bra standard. Hyresvärden ställer sig positiv ny hyresgäst kan att dela upp lokalen för andrahandsuthyrning.

Respektera säljarens önskemål att all kontakt och frågor sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 070–7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Dubbel Dubbel

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Dubbel Dubbel


GPS
WGS84: N 55° 42.2702', E 13° 11.2739'
Decimal: 55.7045, 13.1879

Länkar till andra sidor för Dubbel Dubbel

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.