företagsmäklare stockholm

Sth logga

Restaurang/PUB  AAA-läge i Nyköping!

Pris: 750 000 SEK/BUD
Bästa hörn/torg-läge med uteservering på gågata!

Läge/Namn: 
Namn:  Nyköping Meza & Grill 
Adress: Västra Storgatan 5, 611 31 Nyköping 
Postadress: 611 31 Nyköping 
Område: Gågata Nyköping 
Startår: 2020 
Bolag: Hörnkrogen i Nyköping AB 
Org. nr: 559210-8541 

Ekonomi: 
Pris: 750 000 kr 
Omsättning: 2 500 000 (2020) 
Leasingövertagande: Nej 
Överlåtelseform: Inkråm 

Lokal: 
Hyra: 18 907:- ink f-skatt, index. Moms tillkommer 
Kontrakt tom: 2025-02-28 
Hyresvärd: Fastighetsbolag. 
Hyresgaranti:  Ja kan begäras 
Ventilation: Godkänd för stekning
Fettavskiljare: Ja 
Gas: Nej 
Yta: ca: 180 kvm + kylrum, lager ca 15 kvm 
Sittplatser: inne 60, bar-platser ca 10,  uteservering ca 25 
Alkohol: Ja till 24 alla dagar 
Inventarier: Mycket bra skick 
Verksamhet: Restaurang 
Tillträde: Efter överenskommelse 

Öppet:

STÄNGT
                    

Nu finns möjlighet för en ny krögare förvärva en restauranglokal med uteservering i attraktivt läge i Nyköping. 
Restaurangen har ett utmärkt hörn läge på vältrafikerad gågata med ett brett utbud av flera attraktiva butiker, mysiga restauranger och caféer i centrala Nyköping. Restaurangen är fullt utrustad med mycket bra restaurangmaskiner med god produktionskapacitet. Möbler samt övriga inventarier är i mycket gott skick och av bra standard. Här finns kylrum och även ett lager på ca 15 kvm. Det finns inget behov av utbyte eller andra investeringskostnader för att fortsätta driva restaurangverksamhet. 
Restaurangen är i dag stängd på grund av familjeskäl. 
 
Kommunikationer. 
Från bussterminalen går både stads- och landsortsbussar. Härifrån tar man sig även snabbt till Skavsta flygplats där det också finns flygbussar till Cityterminalen i Stockholm, Norrköping samt Linköping. Att resa med regionaltåg mellan Nyköping och Stockholm tar cirka en timme. Från Nyköping tar du dig även smidigt med tåg till Norrköping och Kolmårdens djurpark. Skavsta flygplats ligger 7 kilometer från Nyköpings centrum. Härifrån kan du resa till drygt 50 olika destinationer ut i Europa. 
 
Respektera säljarens önskemål att all kontakt och frågor sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 070–7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se 

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder  Nyköping Meza & Grill

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till  Nyköping Meza & Grill


GPS
WGS84: N 58° 45.0861', E 17° 0.1251'
Decimal: 58.7514, 17.0021

Länkar till andra sidor för  Nyköping Meza & Grill

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.