företagsmäklare stockholm

Sth logga

Stor restaurang & catering i Sollentuna!

Pris: 200 000 SEK
Fantastisk möjlighet för en kreativ krögare att överta en restaurangrörelse billigt i ett potentiellt läge!

Information
Namn: LeDap Stockholm
Adress:  Sollentunaholmsvägen 13
Postadress: 192 78, SOLLENTUNA
Område: Sollentuna
Bolag:  NLP Stockholm AB
Org. nr: 559337–6667

Ekonomi:
Pris: 200 000 SEK
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Hyresavtal

Lokal:
Hyra: Hyresfritt 8 månader, därefter 25 000 Kr/Mån.
Driftkostnad: 15 000 /månad (el, värme, kyla, ventilation)
Kontrakt: 5 år /löpande 3 år.
Hyresvärd:  NLP Stockholm AB
Ventilation:  Godkänd stek
Fettavskiljare: Ja
Gas: Nej
Yta: ca: 340 kvm
Sittplatser: Sittplatser ca 100 , Bar-platser ca 60–70
Alkohol: Ja
Bryggeriavtal: Spendrup
Inventarier:  Mycket bra skick
Verksamhet: Restaurang/Catering
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppettider:
Måndag – Söndag: 6:00 – 23:00

                    

Nu finns möjlighet och tillfälle för erfaren och kreativ krögare att skapa en lönsam verksamhet med stor potential i ett av Stockholms största Padelscenter. Restaurang och bardelen på 340 kvm har högt till tak med välplanerad med stilfull och påkostad inredning med plats för 100 matgäster plus 60–70 bar-platser. Restaurangen är fullt utrustad med nytt kök (2022) med mycket bra restaurangmaskiner med god produktionskapacitet. Här finns även bra lagerutrymme med både kyl och frysrum. Möbler samt övriga inventarier är i mycket gott skick och av bra standard. Ledap arrangerar själva lunch-padel flera dagar i veckan, där många vill stanna kvar och äta.
Bra för kommande krögare att veta, är att även hela företaget LeDap group med ca 40–50 personer kommer arbeta dagtid i kontorsdelen på övervåningen.

Det finns även många företag i närområdet där det kommit förfrågningar på catering och konferens med padel och lunch. När det gäller padelverksamheten är det fullbokat i hallen kvällstid, måndag till torsdag (ca 300 personer som spelar varje kväll) här finns möjlighet erbjuda något som exempelvis ett bra utbud av sallader och mackor som i dag säljs ifrån baren/receptionen.
På fredagar anordnas även afterwork-padel med mat och dryck. På helgerna är det mycket turneringar med flera hundra deltagare, där de flesta även äter i hallen. Här finns naturligtvis möjlighet för event då man har tillstånd för 300 personer. Man har haft stora julfester för ca 150 personer med buffé och bar, sittande avsmakningsmeny med viner för 40 personer, sommarfester, kickoffer mm. I dag har Ledap en egen säljare som jobbar med Event.

Frukost är även en omtyckt del i dag, då man arrangerar padel med frukost flera dagar i veckan. Frukost serveras även på event och konferenser och för dom som jobbar där dagtid. Förutom hyresfritt i 8 månader får du totalt 7350 kvadratmeter, 340 kvm restaurang, gym och 100 parkeringsplatser och självklart padel. Du får också vackra Norrvikens löpspår och badplatser inpå knuten.

Önskvärt Restaurangkoncept:
Restaurangen ligger i hjärtat av hallen och är hallens mötespunkt, där man äter, dricker, hänger och socialiserar. Miljön ska kännas modern, avslappnad och inbjudande i allt från menyer till inredning och atmosfär. Här ska det kännas familjärt och härligt att hänga.
Vi ser att det är mycket fokus på̊ hälsa och bra råvaror dagtid, men när det är kväll, helg eller vid större event ser vi att konceptet förändras och då kan det vara allt från italienskt tema till avsmakningsmenyer. Här gäller det att vara mer kreativ och anpassa sig efter den målgrupp som kommer.

Frukost vardagar kl. 07.15-09.30: hälsosam frukostbuffé́ med nybakat bröd och fröknäcken med avokado/kalkon/etc., kokta ägg, gröt, müsli och yoghurt.

Lunch 11.30-14,00: Vi ser att det är mycket fokus på hälsa och bra råvaror dagtid där restaurangen förslagsvis erbjuder 2 varma rätter (vällagad kött/fisk/fågel rätt. ) samt en bra vegetarisk rätt
Bardelen/on the go- Godare och matigare sallader, lyxiga grillade toasts på nyttigt bröd eller smörrebröd

Middag vardagar – Menyn är inte längre lika hälsosam, men maten baseras fortfarande på bra råvaror. På denna meny finns exempelvis rätter som burgare, en stek tartar, en grillad fisk, en pasta och en grillad köttbit.

Respektera säljarens önskemål att all kontakt och frågor sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 070–7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder LeDap Stockholm

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till LeDap Stockholm


GPS
WGS84: N 59° 28.2434', E 17° 55.2841'
Decimal: 59.4707, 17.9214

Länkar till andra sidor för LeDap Stockholm

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Video

 

Varför är detta en bra investering?

- Bra unikt koncept
- Bra lönsanhet
- Bra läge
- Bra personal
- Bra hyra

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.