företagsmäklare stockholm

Sth logga

Stor unik rest. två serveringsytor, Södermalm!

Pris: 5 900 000 kr
 Stor potentiell restaurang med kapacitet att ta emot upp till 260 gäster samtidigt i bra läge!

Läge/Namn:
Namn: Restauarng Kamarina
Adress: Gotlandsgatan 55-57
Postadress: 116 65 Stockholm
Område: Södermalm
Startår: 1978 
Bolag: Restaurang Kamarina AB
Org. nr: 559197-7144

Ekonomi:
Pris: 5 900 000 kr
Omsättning: 7 855 000 kr/netto 2022  
Leasingövertagande:  Nej
Överlåtelseform:  Inkråm eller AB.

Lokal:
Hyra: 74 618 kr/m netto 
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Ja, kan begäras 
Ventilation: Ja, svartplåt  
Fettavskiljare: Ja 
Gas: Nej
Yta: ca: 289 kvm
Sittplatser: 180 inne 10 bar 70 ute
Alkohol: 01:00 alla dagar
Inventarier: Bra skick 
Verksamhet: Grekisk inspirerad kvälls restaurang
Spel: Nej
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Fre 16:00-24:00  
Lör.  13:00-24:00    
Sön.  13:00-23:00  

                    

Kamarina var en av de första grekiska restaurangerna i Stockholm och har sedan 1978 drivits som en familjerestaurang av Spiros & Yvonne. Här serveras det god vällagad mat, gemytlig stämning och glada återkommande gäster.

Restaurangen som ligger i hörnläget Gotlandsgatan/Östgötagatan mitt i SoFo på Södermalm på totalt hela 289 kvm är uppdelad i två serveringsytor med separata entrér. Den ena serveringsytan rymmer upp till 60 sittande gäster i trevlig miljö och den andra serveringsytan har plats för upp till 120 sittande gäster och kan även erbjuda barhäng. Det finns även en stor uteservering med plats för upp till 70 gäster i solläge som är mycket uppskattat av restaurangens många återkommande gäster. Här kan man skapa 2 olika miljöer/koncept med servering från samma fräscha välutrustade kök med bra kapacitet. 

Så här finns det möjlighet för den duktiga entreprenören att skapa en helt unik restaurangrörelse med möjlighet till konceptförändring i ett bra läge med enorm potential.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Kamarina

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Kamarina


GPS
WGS84: N 59° 18.5988', E 18° 4.6723'
Decimal: 59.31, 18.0779

Länkar till andra sidor för Kamarina

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.