företagsmäklare stockholm

Sth logga

Trendig rest/bar med utmärkt läge Södermalm!

Pris: 2 200 000 SEK
Unik möjlighet att överta en bra potentiell restaurang/bar rörelse i centralt läge med stor uteservering!

Läge/Namn:
Namn:  Whippet Lab
Adress:  Rutger Fuchsgatan 5
Postadress:  116 67 Stockholm
Område: Södermalm
Startår:  2017
Bolag: Whippet Lab Skanstull AB

Org. nr: 556977-3996

Ekonomi:
Pris: 2 200 000 kr/Bud beaktas
Omsättning: Ring/Mejla 
Leasingövertagande:  Nej
Överlåtelseform:  Inkråm/Bolag

Lokal:
Hyra: 33 914 kr/m netto
Hyresvärd:  HSB
Hyresgaranti: Ja, kommer att begäras 
Ventilation: Ej godkänd för stekning.
Fettavskiljare: Ja
Gas: Nej (Går att installera)
Yta: ca:  141 kvm
Sittplatser: 50 inne 8 bar 64  ute
Alkohol: Ja
Inventarier: Bra skick  
Verksamhet: Bar/Restaurang
Spel: Nej
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån. Stängt
Tis-Tor 17:00-22:00
Fre-Lör 17:00-00:00
Sön.  Stängt   

                    

Placerad mitt i hjärtat av Södermalm, omgiven av en pulserande atmosfär och ett hav av potentiella kunder. Detta är din möjlighet att äga en verksamhet där människor redan älskar att vara. Lokalen skyltar med generösa fönster som släpper in naturligt ljus och ger en inbjudande atmosfär. Varje kvadratmeter är utnyttjad för att skapa en plats där gästerna kan koppla av och njuta. Fullt utrustad bar och modernt kök så inga extra investeringskostnader behövs från att köra i gång från dag ett. På sommaren finns det en fantastisk uteservering med ca 64 platser som uppskattas väldigt mycket av gästerna. 

Restaurangen inhyser även ett eget ölbryggeri, där det tillverkas hantverksmässig öl som säljs i lokalen. Obs! Bryggerieanläggningen ingår inte i överlåtelsepriset, då det ägs av annat bolag än den som driver restaurangverksamheten. Men möjlighet finns att överta även denna verksamhet om man kommer överens om pris med ägaren för bryggerianläggningen.Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Whippet Lab

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Whippet Lab


GPS
WGS84: N 59° 18.4376', E 18° 4.7306'
Decimal: 59.3073, 18.0788

Länkar till andra sidor för Whippet Lab

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.