företagsmäklare stockholm

Sth logga

Trevliga fina Sushi Keyaki Hammarby-Sjöstad!

Pris: 790 000 SEK
Populär Sushi i stort bostadsområdet med mycket folk i rörelse!

Läge/Namn:
Namn:  Keyaki Sushi
Adress:  Hammarby allé 63
Postadress:  120 62 Stockholm
Område: Hammarby Sjöstad
Startår:  2016
Bolag:  W.S Asien AB
Org. nr:  559262-6484

Ekonomi:
Pris:   790 000 SEK
Omsättning:   Ca 1 Mil 2022 netto
Leasingövertagande:  Kassa
Överlåtelseform:  Inkråm

Lokal:
Hyra:  21 487 Kr/Mån Netto
Hyresvärd:  Brf
Hyresgaranti:  Ja, kan begäras
Ventilation: Ej stekventilation
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej
Yta: ca:  71 Kvm
Sittplatser: 30 inne 15 ute
Alkohol: Nej, går att söka
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Sushi
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Fre 11:00-20:00  
Fre-Lör STÄNGT  
     

                    

Keyaki Sushi är en restaurang beläget i Hammarby-Sjöstad som är ett välbärgad bostadsområdet  men även en del arbetsplatser.
Keyaki är väldigt omtyckt av sina återkommande kunder som kommer hit för lunch och middag. Även Take Away förekommer.
Det finns stor potenial att utöka omsättningen med att söka alkoholtillstånd samt utöka öppetider

Inne finns det plats för 30 gäster samt ca 15 uteplatser. Du har ett lätt arbetat kök med allt du behöver för att köra igång från dag ett.
Finns även omkäldningsrum samt personaltoalett.


Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Keyaki Sushi

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Keyaki Sushi


GPS
WGS84: N 59° 18.2084', E 18° 5.4297'
Decimal: 59.3035, 18.0905

Länkar till andra sidor för Keyaki Sushi

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.