företagsmäklare stockholm

Sth logga

Utmärkt restaurang möjlighet i Heron City!

Pris: 2 600 000 SEK
Populär lunch/kvälls restaurang med hög omsättning!

Läge/Namn:
Namn: Café Classico 
Adress:  Dialoggatan 2
Postadress:  141 75 Kungens Kurva
Område: Heron City  
Bolag:  Classico cafe AB
Org. nr:  556642-3298

Ekonomi:
Pris:   2 600 000 SEK
Omsättning:  Ca 7 000 000 SEK Netto
(Dagskassa ca 25 000 TKR)
Leasingövertagande:  
Överlåtelseform:  Inkråm/Bolag

Lokal:
Hyra:  70 794 Kr/Mån Netto
Hyresvärd:  Fastighetsbolag
Hyresgaranti:  Ja, kan begäras
Ventilation: Godkänd stek
Fettavskiljare:  Ja
Gas: Nej
Yta: ca:  118 kvm
Sittplatser: 126 St
Alkohol:  Nej går att söka
Inventarier:  Mycket bra skick
Verksamhet: Lunch/Cafe
Spel: Nej
Tillträde: Efter överrenskommelse 

Öppet:
Mån.- Tors  10:30-22:00
Fre. 10:30-23:00
Lör. 11:00-23:00
Sön. 11:00-23:00    

                    

Café Classico är känd för att servera autentisk svensk husmanskost, tillagad med kärlek och omsorg. Belägen i Heron City, en av stockholms mest populära destinationer för underhållning, drar vår restaurang ett stort antal besökare varje dag.Idag serveras det ca 140st husmanskost luncher mellan 10:30-14:00 samt senare på kvällen kan man beställa grillrätter,pasta och sallader.Dagskassan ligger runt 25 000 TKR 


Här finns alltid en ström av potentiella kunder. Köket är fullt utrustat med högkvalitativa inventarier och utrymme för kreativ matlagning. Så inga extra investeringskostnader behövs för att köra igång från dag ett.
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Café Classico

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Café Classico


GPS
WGS84: N 59° 16.0208', E 17° 54.607'
Decimal: 59.267, 17.9101

Länkar till andra sidor för Café Classico

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.