företagsmäklare stockholm

Sth logga

Välbesökt Pub med hög ölvolym, Södertälje!

Pris: 3 250 000 SEK
Populär Pub i  bästa läge med stor uteservering och låga omkostnader längst med Södertäljes paradgata!

Läge/Namn:
Namn:  Lion bar
Adress:  Järnagatan 8
Postadress:  151 72 Södertälje
Område: Södertälje
Startår:  2017
Bolag:  4Vänner AB
Org. nr:  559126-3487

Ekonomi:
Pris:   3 250 000 KR
Omsättning:   4 933 093 Netto 2022
Leasingövertagande:  Nej
Överlåtelseform:  AB/Inkråm

Lokal:
Hyra:  34 378 Kr/Mån Netto
Hyresvärd:  Fastighetsbolag
Hyresgaranti:  Ja, kan begäras
Ventilation:   Godkänd Stek
Fettavskiljare:  Nej, har dispens
Gas: Nej
Yta: ca:  95 kvm
Sittplatser: ca 55 inne 80 ute
Alkohol: Ja 02:00
Bryggeriavtal: Nej
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet:  Pub
Spel:  Ja 5st Jack vegas
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Tors  13:00-01:00
Fre-Lör 13:00-02:00     
Sön.     13:00-01:00

                    

Populär Pub kedja i bästa läge och låga omkostnader i hjärtat av denna stad i Södermanland! 
i denna centrala lokal hittar du på 95 kvm.Köket är fullutrustad så inga ytterligare investeringskostnader behövs för att köra igång från dag ett och tjäna pengar.Idag serveras det mestadels ÖL ca 30 tusen liter per år.På helgerna kör dom karaoke och olika aktiveter för gästerna som uppskattas väldigt mycket.Varumärket är ett av Sveriges starkaste koncept inom pubsegmentet med bra lönsamhet.  
När du tillhör kedjan får du dessutom vägledning och hjälp med allt som berör både bolagsfrågor som till daglig drift. 

Denna pub kedja hjälper sina Franchisetagare med allt för en snabb start och säker drift med låga personalkostnader.
Den som ansöker om att bli Franchisetagare behöver inte ha tidigare erfarenhet från restaurangverksamhet eller företagande för att starta en egen bar.
 
 Idag finns det inga upptagna bryggerilån i bolaget. så här finns en stor möjlighet till finansiering till en stor del av köpeskillingen med grund för den fina öl volymen som puben har.Så passa på att ta över en mycket inarbetat lönsam pub på bästa gata i staden.
Hyran är  34 378 Kr/Mån Netto inkl parkeringen.
 
Skriv gärna kort om dig själv så återkommer vi för mer information.
 
Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners.
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.
 
Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.       
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Lion Bar

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Lion Bar


GPS
WGS84: N 59° 11.6381', E 17° 37.64'
Decimal: 59.194, 17.6273

Länkar till andra sidor för Lion Bar

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Corpia för ditt företagsförvärv via oss.

Hör gärna av dig till oss eller klicka på logotypen för Corpia ovan om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 50% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.

 

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.