företagsmäklare stockholm

Sth logga

Välkända Rest. Chutney i mycket bra läge, SoFo!

 Pris: 2 950 000 SEK                                                                                           En av Stockholms första renodlade vegetariska restauranger i mycket bra läge i SoFo, Södermalm!

Chutney Chutney

Läge/Namn:
Namn: Chutney Bar & Matsal
Adress: Katarina Bangata 19 
Postadress: 116 39 Stockholm 
Område: SoFo/Södermalm
Startår: 2018

Ekonomi:
Pris: 2 950 000  kr
Omsättning: 4 500 000  kr netto år
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Endast inkråm 

Lokal:
Hyra: 58 000 kr/m netto
Hyresvärd: Brf
Hyresgaranti: Ja, kommer att begäras 
Ventilation: Ja, godkänd stek  
Fettavskiljare: Ja
Gas: Ja 
Yta: ca: 171 kvm
Sittplatser: 50 inne 30 ute
Alkohol: ja, 24:00 alla dagar
Inventarier: Bra, men äldre skick 
Verksamhet: Vegan/Vegetarisk  rest.
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.-Tors. 11:00–22:00 
Fre. 11:00–00:00
Lör. 12:00–00:00
Sön. 12:00–22:00


                    

På Chutney Bar & Matsal serveras det sjudande vegetarisk och vegansk mat och goda drycker med menyer inspirerade av asiatisk mat. Chutney Bar & Matsal startades 1987 då utbudet för vegetarianer och andra som föredrar icke-animalisk kost var väldigt knappt bland Stockholms restauranger. Varumärket har blivit ett välkänt begrepp och Chutney Bar & Matsal popularitet har ökat i takt med att fler och fler väljer bort djur som mat och miljömedvetenheten blir större bland Stockholmarna, så Chutney idag är en restaurang i tiden. 

Dom nuvarande ägarna har drivit restaurangen sen 2018 men har nu bestämt sig för att lämna över stafettpinnen till nya hungriga entreprenörer som kan föra traditionen vidare. Restaurangen har all nödvändig utrustning för att man ska kunna driva restaurangen från dag ett och restaurangen besitter en enorm potential, då den innan covid omsatte en bra bit över 10 miljoner kr netto årligen.

Restaurangen har 50 sittplatser och  fullständiga rättigheter och det finns även en välbesökt uteservering med plats för 30 personer.
Detta är en unik möjlighet för den krögare/entreprenör som brinner för den nya vegans ka/vegetariska maten att förverkliga sin dröm med ett väl inarbetat varumärke och höja omsättningen till gamla nivåer. Även andra koncept är välkomna i detta ypperliga läge mellan Götgatan och Nytorget som har blivit en riktigt bra restaurangstråk.

Behöver ni hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Man bör kunna finansiera minst hälften av köpeskillingen med eget kapital om en finansieringslösning ska vara aktuell. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Chutney Bar & Matsal

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Chutney Bar & Matsal


GPS
WGS84: N 59° 18.7248', E 18° 4.582'
Decimal: 59.3121, 18.0764

Länkar till andra sidor för Chutney Bar & Matsal

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 40% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.