företagsmäklare stockholm

Sth logga

Café på Södermalm med stora möjligheter!

Pris: 1 500 000 SEK
En enastående möjlighet att förvärva ett trendigt och väletablerat café på Södermalm!

Läge/Namn:
Namn:  Söders Marley Café
Adress:  Åsögatan 144
Postadress:  116 24 Stockholm
Område: Södermalm
Bolag:  söders take a break café

Org. nr:  740726-XXXX

Ekonomi:
Pris:   1 500 000 Kr
Omsättning:  665 000 Kr netto 2022
Leasingövertagande:  Nej
Överlåtelseform:  Inkråm

Lokal:
Hyra:  11 575 Kr/mån netto
Hyresvärd:Fatighetsbolag  
Hyresgaranti:  Ja ,kan begäras
Ventilation:  Ej godkänd stek
Fettavskiljare:  Nej
Gas:  Nej
Yta: ca:  37 kvm
Sittplatser:  18 inne 12 ute
Alkohol: Nej
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Cafe
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Mån.- Lör 11:00-17:00
Sön.    12:00-17:00 

                    

Marley Café är en unik atmosfär där varje kopp kaffe är en resa genom reggaens rytmer och Bob Marleys tidlösa musik. På Marley Café kombinerar dom den avslappnade känslan av Jamaica med Södermalms trendiga vibe för att skapa en plats där människor kan samlas, koppla av och njuta av goda stunder tillsammans. Caféet är känt för sitt unika tema och atmosfär. Den särpräglade inredningen ger gästerna en minnesvärd upplevelse och har skapat en stark varumärkesidentitet. Den reggae-inspirerade designen har varit en nyckelfaktor för att dra till sig en bred och lojal kundkrets.

Caféet har visat stabil lönsamhet över åren, men det finns också en enorm potential för tillväxt. 
Detta är en unik chans för en passionerad entreprenör att ta över och fortsätta utveckla detta café till nästa nivå.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Söders Marley Café

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Söders Marley Café


GPS
WGS84: N 59° 18.8169', E 18° 4.7988'
Decimal: 59.3136, 18.08

Länkar till andra sidor för Söders Marley Café

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartner Ponture för ditt företagsförvärv via oss.

Klicka på Ponture bannern för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 75% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.