företagsmäklare stockholm

Sth logga

Populärt Café med utmärkt läge, Hornsgatan!

Pris: 4 500 000 SEK
Café i absolut AAA-läge med stor uteservering och bra hyra på Södermalms största gata!

Läge/Namn:
Namn:  Café Fåtöljen
Adress:  Hornsgatan 55
Postadress:  118 49 Stockholm
Område: Södermalm  
Bolag:  Espresso 55 i Stockholm AB

Org. nr:  556791-5516

Ekonomi:
Pris:   4 500 000 KR
Omsättning:  4 458 000 Kr Netto 2022
Leasingövertagande:  Nej
Överlåtelseform: Endast Inkråm

Lokal:
Hyra: 30 244 Kr/månad netto
Hyresvärd: Brf
Hyresgaranti: Ja, kan begäras
Ventilation: Ej godkänd stek
Fettavskiljare: Ja
Gas: Nej
Yta ca:  87 kvm + Källare 65 kvm
Sittplatser: 50  inne 60 ute
Alkohol: Ja, 01:00
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Cafe/lunch med alkoholservering
Tillträde: Efter överrenskommelse

Öppet:
Mån.-Sön 08:00-23:00
     

                    

Café Fåtöljen ligger i ett utmärkt läge på Hornsgatan med stort trafikflöde dygnets alla timmar. Café Fåtöljen serverar goda frukostar, luncher, fika men har även alkoholtillstånd vilket har blivit uppskattat bland kunderna. Till Cafét hör det till en stor uteservering med plats för uppemot 60 gäster där man kan sitta och känna pulsen av Södermalms paradgata med strida ström av förbi passerande människor.

Köket är litet men väl anpassat för verksamheten och alla inventarier är i gott skick. Lokalen är ljus och charmig med plats för 50 gäster.

Hornsgatan är en av dom absolut bäst gatorna i Stockholm för restaurangverksamhet, så passa på att förvärva ett Café i ett unikt läge som man sällan hittar innan någon annan hinner före.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Café Fåtöljen

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Café Fåtöljen


GPS
WGS84: N 59° 19.0722', E 18° 3.3606'
Decimal: 59.3179, 18.056

Länkar till andra sidor för Café Fåtöljen

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 30% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.