företagsmäklare stockholm

Sth logga

Välkänd charmig café & fruktbutik, Karlaplan!

Pris: 2 490 000 SEK
Café & fruktbutik, strategiskt placerad i ett av Stockholms mest eftertraktade områden!

Läge/Namn:
Namn:  Karla Frukt
Adress:  Karlavägen 72
Postadress:  114 59 Stockholm
Område: Karlaplan
Startår:  2019
Bolag:  Karla Frukt AB
Org. nr:  559151-1307

Ekonomi:
Pris: 2 490 000 SEK
Omsättning:  Ring/Mejla
Leasingövertagande:   Nej
Överlåtelseform:  Bolag/Inkråm

Lokal:
Hyra:  28 419 Kr/mån netto
Hyresvärd:  Brf
Hyresgaranti:  Ja, kan begäras
Ventilation: Ej godkänd för stekning
Fettavskiljare:  Nej
Gas:  Nej
Yta: ca:  100 kvm
Sittplatser: ca 40 inne 15 ute
Alkohol: Nej
Inventarier:  Bra skick
Verksamhet: Cafe/Butik
Tillträde: Efter överrenskommelse

Öppet:
Mån.- Fre 08:00-18:00
Lör.   10:00-16:00
Sön.     Stängt

                    

Nu har du chansen att förvärva Karla frukt - ett populärt café och en fruktbutik som har blivit en favoritdestination för både lokalbefolkningen och långväga besökare. Beläget vid den livliga Karlaplan, erbjuder denna verksamhet en perfekt kombination av avslappnad atmosfär och högkvalitativa produkter. komplett med all utrustning och inventarier som krävs för att driva verksamheten smidigt. Med ett etablerat rykte och lojala kunder i bagaget finns det gott om potential för tillväxt och utveckling för den nya ägaren.
Det finns även ett stort loft med 2 fönster som kan användas som kontor eller lager samt en källare med personal toa och förråd.

Behöver ni hjälp med finansiering, så kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Karla Frukt

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Karla Frukt


GPS
WGS84: N 59° 20.282', E 18° 5.1879'
Decimal: 59.338, 18.0865

Länkar till andra sidor för Karla Frukt

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.