företagsmäklare stockholm

Sth logga

Stilfull Restaurang/bar Torgläge Nynäshamn!

Pris: 990 000 SEK
Fullutrustad restaurang med bra hyra i mycket bra läge med stor fin uteservering!

Läge/Namn:
Namn: Torget Brasserie & bar
Adress: Stadshusplatsen 4,
Postadress:  149 30 Nynäshamn
Startår:  2020
Bolag:  Osteria Sandro AB
Org. nr:  559191-7926

Ekonomi:
Pris: 990 000  kr
Omsättning: 3 200 000 kr  (2023)
Leasingövertagande: Kassa
Överlåtelseform: Inkråm
 
Lokal:
Hyra: 21 684 kr. moms tillkommer.
Hyresvärd:  Fastighetsbolag
Hyresgaranti: Kan komma at begäras
Ventilation: Godkänd stek
Fettavskiljare: Ja
Gas: Nej
Yta: ca: 170 kvm + uteservering
Sittplatser: inne ca 60  ute ca 70 
Alkohol: Ja 
Inventarier:  Mycket bra skick
Verksamhet: Restaurang
Spel: Nej
Tillträde: Efter överenskommelse
 
Öppet:
Mån. 11-14   
Tis.    11-14  17-24
Ons.   11-14  17-24
Tors..  11-14  17-24
Fre.    11-14  17-24
Lör.    11-14  17-24
Sön.   Stängt
(Obs!  Restaurangen är hel stängd tillsvidare)

Nu finns möjlighet för kreativ krögare att ta över denna fantastiska och stilfulla restauranglokal med utmärkt läge på torget i Nynäshamn.
Restaurangen på ca170 kvm har stora fönster och är välplanerad med chambre séparée samt stilfull och påkostad inredning med plats för ca 60 matgäster. Här finns även en stor uteservering med plats för ca 70 gäster.

Restaurangköket är fullt utrustad med mycket bra restaurangmaskiner med god produktionskapacitet. Här finns även bra lagerutrymme med kylrum och omklädningsrum. Möbler samt övriga inventarier är i toppklass och av bra standard.

Passa på och gör en bra affär då investeringarna i denna restaurang i toppskick vida överskrider försäljningspriset innan någon annan hinner före. Den driftiga krögare som förstår potentialen i verksamheten kan här skapa sin egen lilla guldgruva med eget koncept.
 
Respektera säljarens önskemål att all kontakt och frågor sker via ansvarig företagsmäklare Glenn Rönnberg. Tfn: 070–7410015, glenn@stockholmsforetagsmaklare.se

Behöver ni hjälp med finansiering? Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via våra samarbetspartners. 
Man bör kunna finansiera minst hälften av köpeskillingen med eget kapital om en finansieringslösning ska vara aktuell. Hör av er om vidare villkor om det är av intresse.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.        
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget, Obs!! Obs!! Men stör inte personalen. All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Fler bilder Torget Brasserie & bar

loading...

 Dokument Pdf-filer

Hitta till Torget Brasserie & bar


GPS
WGS84: N 58° 54.1462', E 17° 56.8445'
Decimal: 58.9024, 17.9474

Länkar till andra sidor för Torget Brasserie & bar

Behöver ni hjälp med finansiering?

Då kan vi erbjuda er en unik situationsanpassad finansieringslösning via vår samarbetspartners  för ditt företagsförvärv via oss.

Hör av dig för mer info om hur du kan få en situationsanpassad finansiering med förmånlig ränta. Du kan ansöka om lån för köp av detta objekt med upp till 40% av köpeskillingen.

OBS! Att ansöka kostar inget och ansökan är inte bindande.
Svar kommer oftas inom 24 timmar.

Anmäl ditt intresse för detta
objekt genom formuläret
här, så hör vi av oss snarast!

Stockholms Företagsmäklare AB är en Stockholm baserad Företagsmäklare som är specialist på Företagsförmedling i Stockholms län. Vi är specialiserade på att sälja restauranger och tycker att det är lika viktigt att anlita en företagsmäklare som är specialist på att sälja restaurang som det är att anlita en läkare som är specialist på sitt område. Att sälja restaurang är en komplex affär och kan ta tid om man vill ha ut ett pris vid överlåtelsen som är marknadsmässigt. Det kan ta upp till ett år att sälja företag eftersom det är så många parametrar som måste passa in i en överlåtelse. Det räcker inte med att den som vill köpa företag kan finansiera köpet utan också att man ska bli godkänd av hyresvärdar, tillståndsmyndigheter m.m. Om du vill veta mer om att sälja företag eller sälja restaurang med Stockholms Företagsmäklare så hittar du sidor under navigeringsfliken tjänster. Det första man frågar sig när man vill sälja företaget är vad företaget är värt på marknaden, vi på Stockholms Företagsmäklare är specialister på företagsvärdering av restauranger men har även en bred kompetens av värdering företag i andra branscher, vi kommer alltid att vara transparanta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och att om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk att allt går till på rätt sätt. Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Så ni kan anlita oss om ni vill sälja hotell eller sälja Frisörsalong eller om ni är verksamma i andra branscher. Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher. Så tveka inte att ta kontakt med Stockholms Företagsmäklare genom kontakt knappen i navigeringsfältet eller via denna sida.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Stockholms Företagsmäklares framgång är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Det är den Företagsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning. 

Så kom ihåg välj inte Företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris, det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig?

En bra Företagsmäklare jobbar för att både säljare och köpare/spekulant ska vara nöjda när processen är över.
 
Hoppas att med dessa ord att ni har fått en inblick om Stockholms Företagsmäklare arbetar dagligen. Om ni vill läsa mera om oss kan ni kan lätt navigera i menyn.